Ilmainen toimitus yli 65 €
Nopea toimitus
Turvalliset maksut

Tietoa Meistä

Powerboots®

LÄMPÖSAAPAS, JOKA PITÄÄ LUPAUKSEMME

Kaikki alkoi Ranskasta jo 1970-luvulla. Tavoitteena oli suunnitella lämmin talvisaapas, joka sopii kaikkiin aktiviteetteihin kylmässä ilmastossa.

Powerboots® -saappaiden salaisuus on materiaali, joka koostuu miljoonista tiiviistä pienistä ilmakennoista, jotka puristetaan PU-materiaaliin.
Ainutlaatuinen rakenne eristää hyvin kylmältä mahdollistaen kevyen ja mukavan saappaan, joka sopii pitkäaikaiseen käyttöön ankarissa olosuhteissa.
Tätä prosessia ja teknologiaa käytetään saappaissamme edelleen.

Me pohjoismaalaiset rakastamme ulkoilua. Talviset aktiviteetit ja metsässä samoilu asettavat korkeat vaatimukset lämpimälle ja toiminnalliselle saappaalle. 
Siksi 1970-luvun ideaa ja teknologiaa käytetään vielä nykyäänkin ja tuloksena on edelleen täydellinen saapas, joka pysyy lämpimänä ja soveltuu moottorikelkkailuun, pilkkimiseen ja metsästykseen.

Muut tuotemerkkimme

Powerboots kuuluu Lindström & Nilsson -yritykselle samoin kuin tuotemerkit Sulman, Stabilicer ja Alpina. Powerboots ja Sulman ovat Lindström & Nilsson -yrityksen omistuksessa, ja vastaamme Alpina Outdoor- ja Stabilicer-tuotemerkkien edustuksesta Ruotsissa. Tuotemerkkejämme yhdistää se, että kenkiä, saappaita ja nilkkureita käyttävät ihmiset, jotka vaativat työssään tai vapaa-ajallaan parasta mahdollista laatua, turvallisuutta ja käyttömukavuutta.

Jälleenmyyjä

Login

Instagram

Seuraa meitä Instagramissa

Ota yhteyttä

+46 (0) 325 661 380
shop@powerboots.se
shop@powerboots.se

Lindström & Nilsson AB
Nylännesgatan 8
512 53 Svenljunga, Sweden

Let's be social

Saappaat ja kengät, jotka pitävät lupauksensa

Vuonna 1945 perustettu Lindström & Nilsson omistaa tuotemerkit Sulman ja Powerboots ja vastaa Alpina Outdoorin ja Stabilicerin ruotsalaisesta edustuksesta.