Ilmainen toimitus yli 65 €
Nopea toimitus
Turvalliset maksut

Laillisuus ja Tietosuoja

Turvallisuus ja luottamuksellisuus

Luottamuksellisuus on tärkeää Lindström & Nilsson AB:lle ja siksi haluamme kertoa avoimesti, miten käsittelemme asiakastietojasi.

Lindström & Nilsson on rekisterinpitäjä meille ilmoittamiesi henkilötietojen käsittelyssä. Näitä ovat esimerkiksi nimi, osoite, henkilötunnus, matkapuhelin- ja puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Suojaamme henkilötietojasi henkilötietolain mukaisesti. Käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme hallinnoida ostojasi ja tietoja käsitellään vain rekisteröintiä varten.

Emme koskaan lähetä eteenpäin, myy tai vaihda tietojasi kolmannelle osapuolelle markkinointitarkoituksiin. Pidämme sinua asiakkaana sinä aikana, kun maksat jonkin ostoksistasi tai sinulla on rekisteröity tili. Tili luodaan automaattisesti ensimmäisen oston yhteydessä.

Ostamalla tuotteita tuotevalikoimastamme ja rekisteröitymällä asiakkaaksi suostut edellä mainittuun henkilötietojesi käsittelyyn. Voit perua suostumuksesi kokonaan tai osittain lähettämällä meille kirjallisen ilmoituksen alla mainittuun osoitteeseen.

Henkilötietojen antaminen on vapaaehtoista. Sinulla on oikeus poistaa kaikki meidän käsittelemämme henkilötietosi, jos sinulla ei ole meneillään olevia ostoja tai laskua tai pyydät virheellisten henkilötietojen oikaisemista.

Voit kieltäytyä suoramarkkinoinnista poistamalla tietosi suoramarkkinointirekisteristämme ja pyydämme sinua joko soittamaan meille puhelinnumeroon +46 (0)325-66 13 93 tai lähettämään sähköpostia osoitteeseen shop@lindstromnilsson.se tai kirjeen osoitteeseen:

Lindström & Nilsson
Nylännesgatan 8 
512 53 Svenljunga                                                                                                                                       Sweden

Lindström & Nilsson AB käyttää salattua tiedonsiirtoa. Maksu- ja henkilötiedot annetaan suojatuilla verkkosivustoilla. Lindström & Nilsson AB ei koskaan tallenna korttitietoja.



#sulmanfootwear-ehdot

Käyttämällä hashtagia #sulmanfootwear suostut seuraavaan:

Suostut siihen, että Lindström & Nilsson voi käyttää kaikkia valokuvia ja liikkuvia kuvia yrityksen markkinoinnissa ja/tai sen mainoksissa ja sosiaalisessa mediassa. Shepherd of Sweden voi valitsemallaan tavalla käyttää tai jäljentää valokuviasi tai yhdistää niitä muihin materiaaleihin sekä muokata niitä. Vakuutat, että omistat kaikki oikeudet valokuviisi ja että sinulla on valokuvissasi esiintyvien henkilöiden lupa myöntää oikeudet tähän materiaaliin. Vastaat siitä, että sisältö ei loukkaa kolmatta osapuolta tai riko lainsäädäntöä.

Vapautat täten Lindström & Nilssonin kaikista vaatimuksista maksaa korvausta valokuviesi tai liikkuvan kuvan käytöstä edellä kuvatun käytön yhteydessä; ja vapautat Lindström & Nilssonin ja suostut vapauttamaan kaikki meidän puolestamme toimivat henkilöt kaikista vaatimuksista, vaateista ja kaikenlaisesta vastuusta valokuviesi ja liikkuvan kuvan edellä kuvatun käytön yhteydessä.

Jälleenmyyjä

Login

Instagram

Seuraa meitä Instagramissa

Ota yhteyttä

+46 (0) 325 661 393
shop@lindstromnilsson.se
shop@lindstromnilsson.se

Lindström & Nilsson AB
Nylännesgatan 8
512 53 Svenljunga, Sweden

Let's be social

Saappaat ja kengät, jotka pitävät lupauksensa

Vuonna 1945 perustettu Lindström & Nilsson omistaa tuotemerkit Sulman ja Powerboots ja vastaa Alpina Outdoorin ja Stabilicerin ruotsalaisesta edustuksesta.